Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardan kaçmak

Rüyada kardan kaçmak

Rüyada kardan kaçmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, hayatın kolaylaşacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ön plana çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kardan kaçmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada karda kaçmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardan kaçmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karda köpek görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada karda top oynamak parasının azalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kredi kartını kullanmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada karda doğum yapmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sim kartı görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments