Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda kaçmak

Rüyada karda kaçmak

Rüyada karda kaçmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda kaçmak gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada kardan kaçmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Rüyada karda kaçmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kredi kartı görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün kartı görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle karda yürümek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada banka kartları görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada karda mahsur kalmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bilgi sahibi olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kredi kartları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments