Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta dua etmek

Rüyada karanlıkta dua etmek

Rüyada karanlıkta dua etmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta dua etmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada karanlıkta dua okumak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta dua etmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yolda tek başına yürümek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada karanlık asansöre binmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada karanlık hava görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments