Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yolda araba kullanmak

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok daha fazla adım atacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta araba kullanmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada uzun yolda araba kullanmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada virajlı yolda araba kullanmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada düz yolda araba kullanmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, anne babaya müjde verileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk yolda araba kullanmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulur.

Rüyada buzlu yolda araba kullanmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments