Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insandan korkmak

Rüyada insandan korkmak

Rüyada insandan korkmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, hep yerinde sayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, işinde yükseleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada insandan korkmak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada insandan korkmak yeni iş kapılarının açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başarıyla geleceğine inanılır.

Rüyada insanlardan korkmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insandan korkmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada birinden korkmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, itibarını zedeleyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada hep korkmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden korkmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrailden korkmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayallerin yarıda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments