Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kuran okumak

Rüyada karanlıkta kuran okumak

Rüyada karanlıkta kuran okumak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta kuran okumak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta kuran okumak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, elinin bolluk göreceğine, adını aklamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta dua okumak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ayetel kürsi okumak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahatının yerine geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kurandan bakara suresini okumak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, huzuru yakalayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle kuran okumak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada kuran okumak ve dinlemek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Rüyada mezarda kuran okumak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kurulu düzeninin olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kuran okumak için abdest almak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments