Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rızkının çeşitleneceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini ölümden kurtarmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını ölümden kurtarmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments