Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara uzanmak

Rüyada kara uzanmak

Rüyada kara uzanmak kişinin fena halde yanılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kara uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada kara uzanmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ağaç altında uzanmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölünün yanına uzanmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çimende uzanmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumda uzanmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yerde uzanmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments