Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara su görmek

Rüyada kara su görmek

Rüyada kara su görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, fedakârlıklar yapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına yorulur.

Rüyada kara su gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Rüyada kara sular görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Rüyada kara su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, parasal durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara su yılanı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, iyi kısmetleri olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kara sularda yüzmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek zor durumlara düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara perde görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments