Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sular görmek

Rüyada kara sular görmek

Rüyada kara sular görmek hükmünün geçmeyeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sorumluluk alacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çıkmaza düşeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara sular gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Rüyada kara su yılanı görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada kara sularda yüzmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara sular görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Rüyada kara su görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kara lahana vermek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara sandık görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments