Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara perde görmek

Rüyada kara perde görmek

Rüyada kara perde görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara perde gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kara perde görmek güzel bir hayat süreceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tül perde görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Rüyada güpürlü perde görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk perde görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli perde yıkamak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarılı adımlar atılacağına, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde yıkadığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada altın sarısı perde görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz perde çekmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments