Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçeli kadın görmek

Rüyada peçeli kadın görmek

Rüyada peçeli kadın görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Rüyada peçeli kadın gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada kara peçeli kadın görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada peçeli kadın görmek kendi işine kavuşacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada peçeli kadınlar görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah peçe takmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada peçeli adam görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments