Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lastik kaybetmek

Rüyada kara lastik kaybetmek

Rüyada kara lastik kaybetmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, donatacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kara lastik kaybetmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada kara lastik kaybetmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kara lastik görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek rakiplerin oyununa gelineceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada para lastiği görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada don lastiği görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış araba lastiği görmek eskisinden de iyi olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni araba lastiği görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments