Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lastik görmek

Rüyada kara lastik görmek

Rüyada kara lastik görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lastik gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek çok daha büyük işlere gireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kara lastik kaybetmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara lastik görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lastik ayakkabı giymek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni araba lastiği görmek hayır vereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada inmiş lastik görmek zorlukları aşacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır lastiği görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah lastik toka görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments