Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kiraz görmek

Rüyada kara kiraz görmek

Rüyada kara kiraz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kazancının tükenmeyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kara kiraz gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada kara kiraz yemek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada kara kiraz görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işinde verimsiz olacağına, yarınlara bakacağına alamet eder.

Rüyada kiraz ve kayısı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada salkım kiraz görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada kızılcık kirazı yemek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulur.

Rüyada bir tabak kiraz görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, eve kapanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ağacından düşmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kiraz görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments