Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salkım kiraz görmek

Rüyada salkım kiraz görmek

Rüyada salkım kiraz görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada salkım kiraz gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada salkım kiraz görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Rüyada mor salkım görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mor üzüm salkımı görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil salkım üzüm görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz salkımı görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada salkım elma görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada salkımdan üzüm yemek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah üzüm salkımı görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments