Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara erik satın almak

Rüyada kara erik satın almak

Rüyada kara erik satın almak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, karısının çok mutlu olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet eder.

Rüyada kara erik satın almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kara erik satın almak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara erik toplamak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, konforunun yerinde olacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara erik görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada kuru kara erik görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kara erik ağacı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara erik almak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulur.

Rüyada kara erik yemek çok rahat bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kara lahana satın almak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments