Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyülü ev görmek

Rüyada büyülü ev görmek

Rüyada büyülü ev görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyülü ev gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyülü ev görmek bundan da son derece mutlu olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek işte başarılı adımlar atılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evde büyü bulmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada evde büyü olduğunu görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde büyü görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyümüş çocuğu emzirmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada kendine büyü bozmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada göğsünü büyümüş görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments