Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve çimen görmek

Rüyada kar ve çimen görmek

Rüyada kar ve çimen görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ve çimen gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada kar ve çimen görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çimen üstünde kar görmek maddi açıdan zarar edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çimenli toprak görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimende uyumak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak büyük özgüven kazanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada kuru çimen görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments