Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar nca görmek

Rüyada kar nca görmek

Rüyada kar nca görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, verimin her geçen gün artacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kar nca gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada karnının delindiğini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar çukuruna düşmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kar ve ayı görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Rüyada karnında kurt görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bereketli işler yapılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde araba sürmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, insanlara yol göstereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet eder.

Rüyada her yere kar yağmış görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments