Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kurt görmek

Rüyada karnında kurt görmek

Rüyada karnında kurt görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında kurt gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada kurt ve kar görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karnından kurt çıktığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı havada kurt görmek onlara sanat öğreteceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kar üstünde kurt görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, şansızlığın kırılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada karnından kurt çıkarmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalettir.

Rüyada karnında kurt görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar ve kurt görmek kazançlı işler yapılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yatakta kurt görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments