Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar kaplanı görmek

Rüyada kar kaplanı görmek

Rüyada kar kaplanı görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Rüyada kar kaplanı gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada kar kaplanı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işini kaybedeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaplan görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek işlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada kaplan sahibi olmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada fil ve kaplan görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kaplanla dövüşmek manevi rahatlamaya erileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Rüyada kaplan aslan görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada evde kaplan görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments