Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yavru kaplan görmek

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek iyiliğe ve güzelliğe, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kendisini çok yıpratacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru kaplan gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek hayata daha sıkı tutunacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kaplan beslemek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek her türlü başarıyı elde edeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalettir.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments