Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaplan görmek

Rüyada beyaz kaplan görmek

Rüyada beyaz kaplan görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kaplan görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulur.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz kaplan sevmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaplan yavrusu görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada konuşan kaplan görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, rahat şekilde geçineceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada kaplan saldırısına uğramak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, başarısının artacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments