Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar altında kalmak

Rüyada kar altında kalmak

Rüyada kar altında kalmak inanca ve cesarete sahip olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rahat şekilde yaşayacağına, mirasa, yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kar altında kalmak gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada karlar altında kalmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar altında kalmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret eder.

Rüyada karların altında kalmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada karlı yolda kalmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kar içinde kalmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada binanın altında kalmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada odun altında kalmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments