Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan ve yavrusu görmek

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Rüyada kaplan ve yavrusu gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada yavru kaplan beslemek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kaplan yavrusu görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kaplan görmek zorluklarının son bulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, güçten düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplan ve yavrusunu görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments