Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının yandığını görmek

Rüyada kapının yandığını görmek

Rüyada kapının yandığını görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapının yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek büyük bir projeye girileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının yandığını görmek batıl amele, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalıştığı işyerinin yandığını görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Rüyada mumun yandığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin evini yandığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada ahırın yandığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, rakiplerinin üzüleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada okulun yandığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Rüyada bir hayvanın yandığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments