Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı sökmek

Rüyada kapı sökmek

Rüyada kapı sökmek hayatın tadına varacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, terslik yaşayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işarettir.

Rüyada kapı sökmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada kapı sökmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kapıyı sökmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını sökmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi sökmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı yerinden sökmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kısmetlerinin açılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç sökmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada mezar sökmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada çatı sökmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, bunun şans olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments