Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı aralık görmek

Rüyada kapı aralık görmek

Rüyada kapı aralık görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların biteceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı aralık gördüyseniz:

  • Sesinizi duyurma arzunuz artabilir.

Rüyada aralık kapı görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı aralığından bakmak günden güne kazancının artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kapının aralık olduğunu görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı aralık görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı aralık görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını aralık görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kapı aralığı görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada aralıklı kapı görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yenileneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments