Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aralıklı kapı görmek

Rüyada aralıklı kapı görmek

Rüyada aralıklı kapı görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada aralıklı kapı gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada kapıyı aralık görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işarettir.

Rüyada kapının aralık olduğunu görmek ekmeğinin çoğalacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kapı aralığı görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada aralıklı kapı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Rüyada kapı aralığından bakmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada aralık kapı görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Rüyada evin kapısını aralık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Rüyada kapı aralık görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments