Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aralık kapı görmek

Rüyada aralık kapı görmek

Rüyada aralık kapı görmek bazı radikal kararlar alınacağına, hastalığının düzeleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada aralık kapı gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Rüyada aralıklı kapı görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı aralık görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının aralık olduğunu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını aralık görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aralık kapı görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kapı aralık görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kapı aralığından bakmak sorunların tamamen biteceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada kapı aralığı görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments