Rüyada kapanda fare görmek

Rüyada kapanda fare görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada kapanda fare gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada fare kapanı görmek gücünün azalacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada kapanda fare görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada odaya kapanmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kapan görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada başkasının kapandığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top