Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kıyafet giymek

Rüyada kapalı kıyafet giymek

Rüyada kapalı kıyafet giymek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, aradaki buzları eriteceğine işarettir.

Rüyada kapalı kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada kapalı kıyafet giymek rahatlığa erileceğine, keyfinin kaçacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı elbise giymek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kapalı gelinlik giymek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kıyafet giymek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek maddi yükünün artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kıyafeti giymek kime danışacağını bilemez olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments