Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide kilitli kalmak

Rüyada camide kilitli kalmak

Rüyada camide kilitli kalmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, korkularının üzerine gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide kilitli kalmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada camide kilitli kalmak büyük adımlar atılacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda kilitli kalmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette kilitli kalmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada bir evde kilitli kalmak çok büyük atılımlar yapacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada arabada kilitli kalmak güçten düşeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kalmak elinin darlığa düşmeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada bir odada kilitli kalmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada odada kilitli kalmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hak yiyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments