Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kabrin içinde görmek

Rüyada kendini kabrin içinde görmek

Rüyada kendini kabrin içinde görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada kendini kabrin içinde gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada kabın içinde süt görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabın içinde su görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kabın içinde balık görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kabenin içinde namaz kıldığını görmek onların güvenini sarsacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kabe görmek mutlu ve huzurlu olacağına, yüzünün her daim güleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kabrin içinde görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, mutluluğunun katlanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada kabenin içinde dua etmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir kabın içinde su görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments