Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanun kitabı görmek

Rüyada kanun kitabı görmek

Rüyada kanun kitabı görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kanun kitabı gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada kanun kitabı görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kanun kaçağı olduğunu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Rüyada kanun maddesi görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanun kaçağı olmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, güzel fırsatların elde edileceğine inanılır.

Rüyada kanun kaçağı görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, geçiminin güçleşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kanundan kaçmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalettir.

Rüyada müzik aleti kanun görmek hastalığın biteceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanun çalmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments