Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanun çalmak

Rüyada kanun çalmak

Rüyada kanun çalmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanun çalmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Rüyada kanun çalmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanun kaçağı olduğunu görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kanun kitabı görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hanenizde bolluk olacağına işarettir.

Rüyada kanun kaçağı görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada kanundan kaçmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kanun kaçağı olmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kazancın artmasına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müzik aleti kanun görmek kazancın günden güne daha da artacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanun maddesi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çok günah işleyeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments