Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kandil kutlamak

Rüyada kandil kutlamak

Rüyada kandil kutlamak hayat boyu çok sevileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret eder.

Rüyada kandil kutlamak gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada kandil kutlamak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mevlid kandilini görmek nahoş sözler işiteceğine, verimli işlere gireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Rüyada kandil mesajı almak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare kandili görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada miraç kandili olduğunu görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan kandil görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kandil görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kandil yakmak sorunlarının biteceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments