Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kandil görmek

Rüyada kandil görmek

Rüyada kandil görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zenginliği bulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalet eder.

Rüyada kandil gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kandil simiti yemek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada cami kandili görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada berat kandili görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada minare kandili görmek tecrübe kazandıracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kandilde oruç tutmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kandil simidi yemek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada mevlid kandilini görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments