Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını düşerken görmek

Rüyada arkadaşını düşerken görmek

Rüyada arkadaşını düşerken görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını düşerken gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek tecrübelerini aktaracağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bebek düşürdüğünü görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının düşüp öldüğünü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın düştüğünü görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments