Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını düğününü görmek

Rüyada arkadaşını düğününü görmek

Rüyada arkadaşını düğününü görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını düğününü gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını düğünde görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, küslükleri gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın düğününü görmek kırılan kalbin onarılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğünü olduğunu görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde arkadaşını görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments