Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde arkadaşını görmek

Rüyada düğünde arkadaşını görmek

Rüyada düğünde arkadaşını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, Allah katında yükseleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada düğünde arkadaşını gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, geçimin kolaylaşacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının düğününü görmek doğruluğu bulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşının düğününü görmek mal ve rızkın çoğalmasına, yokluğa düşeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaş düğünü görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ardından bu kişiye açılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının düğününü görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın düğününü görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments