Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek daha rahat bir nefes alacağına, kısmetinin artacağına, önünün kapanacağına yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi vermek işlerinin yolunda gideceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, mallarının eksileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak kötü günler yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada birinin düğün davetiyesini görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments