Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kanarken görmek

Rüyada dişi kanarken görmek

Rüyada dişi kanarken görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, zararının büyük olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi kanarken gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dişin kanaması görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dişin kanamasını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dişi kanarken görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kanamasını görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kana dokunmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada diş çıkması ve kanaması görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına inanılır.

Rüyada mide kanaması geçirmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments