Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ve yılan görmek

Rüyada kan ve yılan görmek

Rüyada kan ve yılan görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve yılan gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada yılan ve kan görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kan ve yılan görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Rüyada parmaktan kan vermek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasindan kan akmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada birinin kan kanseri olduğunu görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekte kan görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kan görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments