Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kansızlık görmek

Rüyada kansızlık görmek

Rüyada kansızlık görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, eğlenceli günler geçireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kansızlık gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Rüyada kan fırtınası görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından burnundan kan gelmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, makam edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarda kan görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Rüyada ölen birine kan vermek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada külot kan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kan ve yılan görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan çiş yapmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments