Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan geldiğini görmek

Rüyada kan geldiğini görmek

Rüyada kan geldiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, herkesten ileriye gideceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işarettir.

Rüyada kan geldiğini gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan geldiğini görmek işlerinin hızlanacağına, kazancının azalmayacağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrardan kan gelmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Rüyada birinden kan geldiğini görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Rüyada burundan kan gelmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada dişlerden kan geldiğini görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments