Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan kan gelmek

Rüyada burundan kan gelmek

Rüyada burundan kan gelmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burundan kan gelmek gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada burundan kan gelmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölümle burun buruna gelmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada burundan akan kan görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada burun kan görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada burunda kan görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Rüyada kulağından kan gelmek aç kalacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments