Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek

Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek

Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Rüyada kızlık zarının patlamasını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada kızlık zarını patlatmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patlamasını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet eder.

Rüyada kızlık zarı patlatmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarı kanı görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kafa dağıtacağına işarettir.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments