Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kameraya çekilmek

Rüyada kameraya çekilmek

Rüyada kameraya çekilmek şansının kötüye gideceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bol muhabbette kalacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kameraya çekilmek gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada kameraya çekilmek attığı her adımı düşüneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kameraya çekildiğini görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kurulu düzeni olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamera çekilmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada güvenlik kamerası görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamera çekimi görmek hatalarını fark edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kamerada olmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hakkını savunamayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalettir.

Rüyada kameralı telefon görmek kazancının yerine gelmesine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments